StoryEditor
Strani nogometnepovoljna situacija

'Želio je otići i kockao se, a sada sjedi na klupi. Bio je to rizik, a niti mu neće biti lakše': bivši poslodavac Ante Rebića osvrnuo se na igračevu odluku da ode u Milan

Piše SN
16. listopada 2019. - 21:24

U redovima Eintrachta iz Frankfurta Ante Rebić bio je jedan od najboljih igrača i jedan od nosioca igre, a onda se odlučio na transfer u Milan ovoga ljeta, pišu Sportske novosti.

'U Eintrachtu junak, u novom klubu promašaj', piše Sport Bild za hrvatskog reprezentativca apostrofirajući da je u aktualnoj sezoni u redovima Milana skupio tek 63 minute raspoređene kroz pet utakmica.

Na situaciju s Rebićem osvrnuo se Wolfgang Steubing, direktor Eintrachta i jedan od vodećih ljudi kluba.

"Najiskrenije, fali mi riječi za opisati situaciju. Ante je želio otići jer je mislio da će ostati jedini od naše trojice napadača iz prošle sezone. Želio je otići i kockao se, a sada sjedi na klupi. Bio je to rizik, a niti mu neće biti lakše", rekao je Steubing, aludirajući na nedavnu promjenu trenera u Milanu (Pioli umjesto Giampaola).

Upravo je Pioli bio trener od kojeg je Rebić 'pobjegao' na ljeto 2017. godine iz Fiorentine, a ostaje za vidjeti hoće li mu se uspjeti nametnuti.

Poput Rebića, ruže ne cvatu niti Luki Joviću, koji je ovog ljeta također napustio Eintracht uz odštetu od 60 milijuna eura. Srpski napadač u Realu i dalje čeka na službeni prvijenac.

"Situacija ni za njega nije dobra, ali nadam se da će obojica pronaći sreću", zaključio je Steubing.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 06:05