Rukometrukomet  

Splićani doma, Metkovci kod Siscije

Piše PSD.
20. prosinac 2008. - 16:11

Splitski rukometni prvoligaš EMC ove sezone na svom terenu poražen je tek jednom, a i tad mu se može progledati kroz prste jer je protivnik bilo nedodirljivo Croatia osiguranje.

Danas (18 sati) dolazi im kud i kamo lakši protivnik, čakovečka Perutnina Pipo IPC. No, problem domaćih je što im još uvijek nedostaje nekoliko važnih igrača.

- I dalje su ozlijeđeni Nekić, Slišković i Kovačić, ali stisnut ćemo zube i idemo poginuti ako treba - najavio je trener EMC-a Zoran Mikulić. S Metkovcima u rukometu situacija je kao sa Zadranima u košarci.

Nema gdje ih nema. Tako će ih u Sisku danas (18 sati) ugostiti sugrađanin Slavko Goluža. Trener Siscije najveći je vjerovnik kluba u stečaju, a ljetos im je svojim pristankom da mu se dugovanja isplate nekom drugom prilikom omogućio da ove sezone igraju Premijer ligu.

Da nije bio u koliziji, zbog spomenute situacije, upravo u Metković započeo bi bio trenersku karijeru. Metkovce će drugi put voditi Mojimir Majić koji je zamijenio smijenjenog Tomislava Mišu Veraju.

J. SMOLIĆ