StoryEditorOCM
OstaloFUTSAL

Susjedi s obje strane planine nestrpljivo čekaju 30. svebiokovski derbi ove subote: svi putevi vode u Vrgorac

Piše Mladen Bagić
7. ožujka 2023. - 21:28

Novo Vrijeme i Vrgorac su se pobjedama napunili samopouzdanjem (Crnica, Futsal Pula), a dvotjedna reprezentativna stanka je poslužila za saniranje ozljeda i za pripremu možda pokojeg iznenađenja, makar je teško očekivati da treneri Subotić i Božović mogu što posebno pripremiti, nadajući se da i nadahnuće pojedinca može odlučiti 30. po redu sraz otkako su prvoligaši (subota,18.30).

- Odigrali smo do sada 29 službenih utakmica, uključujući play-off i super(kup). Imamo ukupno 17 pobjeda, uz dva remija, 10 puta je slavio Vrgorac (samo PH 10-2-9) - podsjeća direktor prvaka Borislav Vuković, dodajući da Vrgorac ima 4-0 u 2. ligi.

A kapetani Duško Martinac i Mate Vuković ni sami ne znaju koliko su se puta rukovali po izlasku na parket.

- Vrgorac je u sve boljoj formi nego što mu pokazuju igre i rezultati. Bez obzira na to mi smo Novo Vrijeme i idemo na pobjedu. Ekipa je uvijek bila prava kad je "gorilo", to nas dodatno motiira, sigurno će tako biti i ovoga puta. Vjerujem u svoje suigrače, a naše navijače pozivam da krenu preko Stupice i budu uz nas - poziva makarski kapetan.

image

Duško Martinac (desno), kapetan Vrgorca

Ante Čizmić/Cropix

- Susrećemo se u zanimljivom trenutku. Digli smo formu i mi oni, borimo se za visoke pozicije u play-offu, a liga nikad zanimljivija. Uvijek su ovo utakmice pune draži, sigurno da će tako biti i u subotu. Uz punu dvoranu uvijek je motiviranost veća, neka bude fer i korektno, pa neka pobijedi... - nebeskoplavi kapetan će kao ostati zagonetan, ali sigurno željan trijumfa.

15. kolo, petak: Crnica – Olmissum (20). Subota: Square – Pula (19), Universitas – Osijek (17.45), Vrgorac – Novo Vrijeme (18.30). Nedjelja: Futsal Dinamo – Torcida (17).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2023 21:30