StoryEditor
Ostalodominacija

Šibenik nastavio pobjednički niz na Šubićevcu, napadali u valovima i na kraju došli do tri boda

Piše Krešimir Gulin
26. listopada 2019. - 20:48

Šibenik je nastavio pobjednički niz na Šubićevcu. Ili, Cibalia je šesta momčad ove jeseni koja je pognute glave napustila šibenski stadion.

Šibenik je dominatan ove sezone na Šubićevcu, ali nikoga nije stisnuo na svoju polovicu u prvih 45 minuta kao Vinkovčane. Kolika je bila nadmoć 'narančastih' govori podatak da su u prvom poluvremenu izveli čak 10 kornera. Momčad trenera Krunoslava Rendulića dobro je igrala u polju, međutim zakazali su u realizaciji. Prijetili su Kukec, Pajić, Ćurić, Juričić, Pandža, Rak... ali njihovi udarci su završavali pored gola ili ih je kupio vinkovački vratar Marijanović.

S obzirom na planove s kakvima je Cibalia došla na Šubićevac, domaći vratar Labrović je komotno mogao ponijeti kremu za sunčanje i izležavati se na travi na kasno listopadskom suncu.

U nastavku utakmica ista meta- isto odstojanje. Španja iz dobre pozicije puca preko gola, Juričićev udarac ispod grede 'čupa' Marijanović. I da ne bude kako to obično biva, da kad zabiješ primiš, pobrinuo se Labrović koji je u 53. minuti nogom 'skinuo' udarac Tustonjića iz blizine.

Bio je to samo 'intermezzo' u napadima Šibenika koji su išli u valovima. Konačno, pogodak domaćih stigao je u 61. minuti. Ćurić je gurnuo loptu u prostor Juričiću koji se sjurio u kazneni prostor Cibalije zadržao mirnoću i znalački poentirao.

Pokazalo se da je to bio trenutak odluke, jer niti jedan od rijetkih vinkovačkih zalutalih metaka nije našao cilj.

Šibenik- Cibalia 1:0 (0:0)

ŠIBENIK- Stadion na Šubićevcu.

Gledatelja 400.

Sudac: Marino Majstrović (Split) – 6,5.

Strijelac: 1:0 Juričić (61.). Najbolji igrač: Luka Juričić (Šibenik).

Šibenik: Labrović (7), Pajić (6,5), Vukorepa (7), Pandža (7), Musa (6,5) (od 81. Bilić -), Ćurić (7), Španja (6,5) (od 73. Bulat -), Rak (6,5), Kukec (6,5), Prince (6,5), Juričić (7,5) (od 85. Antunović -).

Cibalia: Marijanović (6,5), Matošević (5,5), Džijan (6), Karaula (5,5), Salapić (), Pavlak (5), Vincetić (5,5), Stupar (5) (od 62. Bukvić -), Tustonjić (5,5), Dejanović (5) (od 72. Dogan -), Galić (5) (od 46. Bajić 6).

#CIBALIA#NK ŠIBENIK

Izdvojeno

02. srpanj 2020 07:56