StoryEditor
OstaloKasnio u profesionalce

Mračna životna priča suparnika Filipa Hrgovića: odležao u zatvoru zbog povezanosti sa zloglasnim meksičkim narko-kartelom

Piše R.R.
21. svibnja 2019. - 00:44
boks_cibona53-081218_

Tko je Amerikanac Gregory Corbin, novi suparnik Filipa Hrgovića s kojim će ukrstiti rukavice 25. svibnja u malenom mjesto Oxon Hillu u saveznoj državi Maryland. Mnogi će ga olako proglasiti veteranom jer već ima 38 godina, u profesionalnu karijeru je krenuo jako kasno, 2012. godine. Razlog je prilično brutalan. Corbin je te godine izašao iz zatvora, gdje je proveo sedam godina zbog veza s meksičkim narko-kartelom.

Inače je mogao imati veliku karijeru obećavajuće je krenuo prije 14 godina, osvojio je američku teškašku "Zlatnu rukavicu" i postao prvi Teksašanin nakon slavnog Georgea Foremana kome je to pošlo za rukom. Nakon toga su mu predviđali sjajnu karijeru, a to bi se možda i dogodilo da krajem 2005. godine nije uhićen u Dallasu i osuđen zbog dilanja droge.Kazna od sedam godina sugerira da nije bio samo "običan kurir" u zloglasnom narko-kartelu.

Da njegov "prljavi" način života nije slučajnost govori i podatak da je i u ringu poznat po takvom načinu borbe, često svoje suparnike namjerno udara u potiljak, ispod pojasa, glavom ... U jednoj rečenici, spor je, prgav i prljav borac sa sporim i nepreciznim udarcima.

#BOKS#FILIP HRGOVIĆ#GREGORY CORBIN

Izdvojeno

08. srpanj 2020 10:17