StoryEditorOCM
Ostaloodgovor nelsonu

Filipović: Radio je nepotreban cirkus, prijetio i oružjem, a u meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri...

Piše PSD
18. veljače 2019. - 09:06

Mirko Filipović "Cro Cop" pobijedio je na Bellatoru 216 Amerikanca Roya Nelsona odlukom sudaca nakon tri runde.

- Bilo mi je mentalno teže nego fizički. Teško mi je reći je li mi sada teže boriti se s 44 godine ili kada sam bio mlađi. Ono što je najvažnije je da se osjećam jako dobro, rekao Filipović nakon pobjede. 

Mirko Filipović osvetio se Nelsonu, bijesni Amerikanac loše podnio poraz, pogledajte nesportsku reakciju

Nelsonu je teško pao poraz i tijekom jučerašnjeg dana je više puta provocirao objavama preko društvenih mreža.

Za 44-godišnjeg Filipovića je ovo deseta uzastopna pobjeda, a u borbi u kojoj je bio taktički dominantniji obranio je sve pokušaje Amerikanca da ga sruši.

Također, to je 38. pobjeda u karijeri Cro Copa u kojoj ima i 11 poraza te dva remija. Protiv Nelsona se borio i 2011. godine  u UFC-u i tada je izgubio. 

Filipović se sinoć oglasio i poslao poruku navijačima...

- Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča, od srca hvala. Borbu ste vidjeli i neću ju previše komentirati. Nelson je tvrd i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus, ali šta je tu je. Žalio se na sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske?!, pa su došli za mnom u svlačionicu predstavnici Atletske komisije i pregledali me?!

- Iako sam od ulaska u arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao predstavnika Atletske komisije koji je doslovno išao u wc za mnom, i bio sam detaljno pregledan uoči izlaska u borilište. Ali su se i oni smijali a jedan od njih kaže, ma Nelson je takav, stalno cirkusi sa njim. Na jednoj priredbi nas hvali da smo najbolji na svijetu a na drugoj da smo najgore smeće.

- Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da će donijeti oružje, ne znam kome je to bilo upućeno ali je stigla policija i pretražila mu sobu. Nema zaje*ancije sa policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi i zatražio novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zašto ne?’, ali to nije do mene, a nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovoga.

- I još nešto, u meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču dok sam ga drzao na ogradi lik me ugrize za prst!! Zagriz je bio preko gume za zube što je naravno ublazilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet, nisam znao do sinoć, pozdrav!!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 23:20