StoryEditor
Ostalodruga hnl

Dalmatinci razasuti na svim stranama: ‘narančasti’ savršeni niz žele nastaviti na riječkoj Krimeji, ‘bijeli’ su u Zagrebu nakon što su s Dubravom zamijenili domaćinstvo, a tamo su i Zmijavčani

14. rujna 2019. - 13:52

Posvuda su ovog vikenda razasuti dalmatinski drugoligaši. Od Slavonije preko Zagreba do Kvarnera.

Predvodi ih trenutno najbolji među njima, Šibenik. „Narančasti“ sa Šubićevca jedina su stopostotna momčad poslije tri kola i taj niz žele nastaviti i na Krimeji protiv Orijenta. Iako je novak u ligi uzeo samo dva boda, Šibenik se na čelu s trenerom Krunoslavom Rendulićem ne zavarava i poziva na maksimalnu ozbiljnost.

Slično ozračje vlada i u Hajduku II koji gostuje u Zagrebu kod Dubrave Tim Kabel koja je još i lošije od Orijenta ušla u sezonu, sa samo jednim osvojenim bodom. „Glavom“ je zato platio trener Goran Gajzler kojeg je zamijenio Krešimir Sunara. Taj se dvoboj trebao igrati u Splitu, ali su se momčadi dogovorile zamijeniti domaćinstvo. Nezgodan je to susret za „bile“ jer njihov trener Mario Despotović nije imao sve igrače na raspolaganju zbog obveza u reprezentaciji.

Nismo imali previše prostora za taktičko uigravanje, već smo nadograđivali ono što je odrađeno u prijašnjim utakmicama, no naviknuti smo na ovakve situacije. Dubrava je jedna od najkvalitetnijih momčadi u ligi, a nadam se da će dobar teren u Kranjčevićevoj pogodovati napadačkom stilu obaju sastava – rekao je Despotović.

U Zagrebu je i Croatia koja sutra gostuje kod lanjskog prvoligaša Rudeša. Zmijavčani su pokazali da nisu zalutali u drugoligaško društvo, a u metropoli ih na suparničkoj klupi dočekuje dobar poznanik Mirko Labrović. Dugopolje ide na teško gostovanje u Vinkovce protiv Cibalije, a Solin uz Jadro ima lijepu priliku i u četvrtom kolu ostati neporažen. Suparnik mu je Međimurje.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 16:49