StoryEditorOCM
Košarkaugasiti Dinamo

Zadrani žele što brže završiti posao u ovom krugu doigravanja: ‘Uveselit ćemo navijače pobjedom‘

Piše Dražen žura
13. svibnja 2023. - 14:00

Zadar je u četvrtzavršnici doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske „ izvukao” Dinamo – Zagreb kojeg je u prvoj utakmici odigranoj na Višnjiku pobijedio rezultatom 80:62. Na taj su način poveli 1:0 u seriji tko prije do dvije pobjede, koje jamče ulazak u poluzavršnicu. Nažalost, Zadar će zbog ozljede Sanija Čampare, čiji bi oporavak mogao potrajati dva ili tri tjedna, ovisno o tijeku rehabilitacije koja je već započela, biti oslabljen na poziciji razigravača, ali i šutera.

– U prvom poluvremenu smo bili agresivni, pogotovo u obrani, gdje smo ih ostavili na malom broju poena. U drugom smo malo energetski pali, no održali smo tu razliku kroz cijeli susret – kazao je Krševan Klarica koji je odlično odradio ukazane mu minute.

Podsjetimo, trener Danijel Jusup je otvoreno kazao kako nije zadovoljan viđenim, držeći kako je utakmicu trebalo prelomiti ranije.

– Analizirali smo greške iz prvog susreta, znamo kakva nas atmosfera čeka pred njihovim navijačima, kao što je bilo i prvi put Zagrebu. Potrudit ćemo se uveseliti naše navijače i vjerujem da ćemo biti spremni – kazao je Klarica.

Utakmica se igra sutra s početkom u 20 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:46