StoryEditor
Košarkastigao iz krke

Zadar konačno pronašao razigravača, majstor sretan jer je ipak navukao najdraži dres

12. studenog 2019. - 23:00

Zadar je konačno pronašao razigravača, struka se odlučila angažirati Dominika Mavru ( 25 g, 195 cm), Zadranina koji do sada nikad nije imao prigodu obući  najdraži dres.Istina, sve je još neslužbeno, ali izvori iz nekoliko smjerova potvrđuju nam dogovor Zadra i Mavre, što će se dodatno zaključiti potpisom ugovora, pa je  Mavrin nastup moguće očekivati u nedjelju u Baru protiv Mornara.

Mavra je emotivno vezan uz klub, stoga prenosimo neke njegove izjave  za portal crošarka.com nakon što je kao igrač Krke u stilu pravog profesionalca  momčad Zadra prikovao za dno ljestvice. Citiramo:

"Višnjik je za mene uvik nešto posebno, u Jazinama sam od svoje sedme godine, bezbroj utakmica, puno emocija je dato na tribini. Onda izađes na zagrijavanje, pivaš sve pisme u sebi…, Ka mladom mi nije bilo lako odvojiti emocije od glave, sad već kad sam stariji, iskusniji, je lakše ostati miran. Prvi dolasci na Višnjik nisu dobro prolazili po mene.” , završen citat.
Ili, o tome kako Zadar ranije nije  posegnuo za uslugama Mavre....

“Da, nažalost, to je jedna stranica koja se nikad nije okrenula u mom životu.”, završen citat. 

Eto, i tomu je došao kraj, Dominik će u svojem gradu moći predstaviti sve  košarkaške vještine kojima se nametnuo i za mjesto u reprezentaciji Hrvatske.

Klubovi u kojima je igrao: Moslavina, Zagreb , Split, Cibona, Dabrowa Gomicza, Karpoš Sokoli. MZT Aerodrom Skopje, Lietkabelis , Krka.  

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 11:18