StoryEditor
KošarkaNovi ispit zadrana

Proputovanje prema doma i prilika za odrađivanje gostovanja: Zadovoljan sam angažmanom i radom igrača, a to mi je u ovom času najbitnije

Piše Ivica Gjergja
13. prosinca 2019. - 18:44

Košarkaši Zadra su nakon gostovanja u ABA ligi kod Primorske u Kopru nisu se vratili doma nego su otišli na mini pripreme u Poreč, a prije sraza sa Adria Oil Škrljevom, danas (petak) u 18 sati u 12. kolu HT Premijer lige.

- Naša procjena je bila da bi nam dobro došlo malo odmora od putovanja i ostali smo u Poreču, kako bi tu kvalitetno mogli odraditi treninge i pripremu za utakmicu. Osobno sam zadovoljan angažmanom i radom igrača, a to mi je u ovom času najbitnije, kazao je trener Danijel Jusup.

Junaković, Sirišćević su ozljeđeni?

- Naš trener Mandir u Zadru radi s Junakovićem i Siriščevićem. Vjerujem da bi nam se Siriščević trebao priključiti po povratku iz Škrljeva, a za Junakovića konačnu riječ dati će medicinska služba.

Sraz s Škrljevom?!

- U svaku utakmicu moramo ući koncentrirani, ritam je težak, igramo dvije utakmice tjedno, treba biti oprezan, iznenađenja se događaju, mi ćemo biti spremni za sraz s Škrljevom danas, kazao je Jusup.

Je li u svlačionici sve u redu, priča ide do neke pobune?

- U principu nemam komentara. Svatko ima nešto što mu paše te nešto što mu nije po volji. Uvijek treba razgovarati, ja smatram da ne treba biti isključiv i da nitko nije najpametniji. Treba sjesti. Sve to može do određene granice, u konačnici o svemu odlučuje onaj tko je tu najodgovorniji a to je trener. Što se tiče te pobune, ja ne znam, igrači su dobro reagirali i u utakmici pred Primorsku dali su sve od sebe, isto kao i sada na ovim treninzima u Poreču, ja to ne vidim ništa loše, rekao je Jusup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 20:39