StoryEditor
Košarkaaba 2 liga

Niti 48 sati nakon pobjede nad Goricom, košarkaši Splita sutra igraju novu utakmicu: 'Dobro je za naš klub da imamo ovako jake utakmice. One nas čine boljima'

1. listopada 2019. - 18:07

Niti 48 sati nakon što su na Gripama svladali Goricu košarkaši Splita na istome mjestu igraju novu utakmicu. Sutra od 19 sati na startu ABA lige 2 dočekuju beogradski Dynamic.

Što se „žutih“ tiče, njihov trener Ante Grgurević bez ustručavanja poručuje kako moraju prikazati puno bolju igru nego protiv Gorice.

- Dynamic je mlada momčad koja igra agresivnu i brzu košarku, a mi moramo korigirati stvari iz dvoboja s Goricom da bismo se s njima mogli nositi. Trebat će nam 6-7 kola da uhvatimo pravi ritam, pogotovo zato što imamo puno novih igrača. Dobro je za naš klub da imamo ovako jake utakmice. One nas čine boljima – kaže Grgurević u najavi, sretan podrškom publike na otvaranju sezone.

- Drago mi je kad ljudi dolaze. Puno se ulaže u promidžbu kluba, ali najveća je odgovornost na seniorima. Naše igre gledateljima će biti pozivnica. Jedino ih tako možemo privući.

Grgurević dodaje kako decidirani cilj u ovom natjecanju pred njega nije postavljen, ali:

- Želimo bolji učinak nego lani (op.a. osmo mjesto uz omjer 10-12). Žuti dres ima svoje obveze i odgovornost, pa očekujem da u svakoj utakmici neovisno o suparniku idemo na pobjedu.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 18:30