StoryEditor
Hajdukrazočaranje

Vukasova momčad izgledala je grozno i doživjela novi kiks: Nedopustivo je ovako igrati na Poljudu

18. listopada 2020. - 18:26
Vojko Bašić/Cropix

Mikrofon je dobio Hajdukov kormilar Hari Vukas. Njegova je momčad izgledala grozno i doživjela još jedan kiks. Nakupilo ih se već podosta u posljednje vrijeme pa nije nikakvo čudo što je Hajduk trenutno tek peti na tablici, sa samo tri boda više baš od Šibenika!

- Zaslužena pobjeda Šibenika koji je od starta znao što želi, a mi smo bili u kontraritmu, donosili smo pogrešne odluke, bili smo spori, inertni, nismo stvarali višak, kasnili smo s dodavanjima, u duelima... Očito smo mislili da će ići laganije. Ovo je upozorenje svima nama. Nedopustivo je ovako igrati na Poljudu. Ako se za neke prijašnje utakmice može reći da smo bili na dobrom nivou, to za ovaj susret nikako ne vrijedi – komentirao je Vukas.

Dosta je toga Hari promijenio tijekom utakmice, ali ništa nije donijelo preokret.

- Promijenili smo igrače, sustav, mijenjali strane, ali nismo zaslužili ništa više od poraza. Nitko nije povukao i napravio razliku. Očekivali smo da će Šibenik pasti u drugom dijelu, uveli smo Umuta da pomogne Diamantakosu, Mijo je htio i trčao, ali nije išlo... Svi su čekali balun u noge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. listopad 2020 18:26