StoryEditor
Hajduknezaustavljivi napadač gorice

Torcida ga pozvala u Hajduk, a junak Lovrić poručio: Navijači Hajduka su najbolji u Hrvatskoj i svaka im čast, ali možda malo stavljaju i pretjerani presing na svoje igrače

30. listopada 2019. - 21:30

Kristijan Lovrić, junak pobjede Gorice dobio je čestitke i od navijača Hajduka, prolazeći prema svlačionici, s tribina su mu dobacivali:

- Lovriću, dođi u Hajduk! - na što se nasmijao, pljesnuo rukama.

Uradio je sve što je recimo, trebao, a nije netko od razvikanijih hajdukovaca. Zabio gol iz slobodnjaka, udarao pobjednički ritam domaćih.

Lovrić je bio junak pobjede, kasnije pred mikrofonima izabran od domaćeg sastava:

- Povijesna pobjeda, što znači povijesna... Svakoj pristupamo isto, borimo se za Europu i preko kupa. Prvo poluvrijeme smo bili pod dojmom i nekako umorni dok nas nije znoj probio i dok nismo došli na svoju radnu temperaturu.

Za tri dana nova utakmica s Hajdukom, treba preslikat drugo poluvrijeme?

- Potući ćemo se opet za bodove, nema presinga i imperativa, ali radimo dobro i možemo daleko dogurat. I opet pobijediti. Pokazuje se da je Hrvatska liga jako dobra i s obzirom na uvjete i na igrače.

Dobacivali su vam dođi u Hajduk, zapljeskali ste?

- Lijepo je kad su ljudi zainteresirani i navijači te žele, znači da igraš dobro i hvala im na tome. Navijači Hajduka su najbolji navijači u Hrvatskoj i svaka im čast, ali možda malo stavljaju i pretjerani presing na svoje igrače, jer traže da Hajduk preuzmu konce igre, a nešto se i nas pita.

Doći u recimo Hajduk, a reprezentacija?

- Treba bit zdrav i radit i sve će doći na svoje. Jednog dana možda budem i u kadru reprezentacije, svaka reprezentacija je važna, bilo Hrvatska ili Saudijska Arabija, da me krivo ne shvatite, to bi bilo nešto posebno... Da, dao sam dres redaru, ide na operaciju, kako da ga ne razveselim – lijepa gesta Lovrića koji je bio u Kustošiji, a Lokomotiva ga nije prepoznala.

Lovrić je iz Ogulina, odakle je i rukometaš Luka Cindrić, skupa su igrali mali nogomet za svoju školu.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 06:38