StoryEditor
HajdukPoker u mreži

Sve na jednom mjestu: pogledajte kako se Hajduk poigrao s najslabijom momčadi lige

Piše R.R.
1. prosinca 2018. - 21:25
rudes_hajduk38-011218

Nije ovo susret na kojem treba izvlačiti nekep osebne zaključke, Rudeš je ipak preslabašan za prvoligaško društvo, imali su svega tri udarca u okvir gola Hajduka. Govori to i koliko su igrači Hajduka ozbiljno shvatili ovaj susret, Siniša Oreščanin je malo promiješao momčad, dao neka nova zaduženja i velika dominacija je dala rezultata. Prije se Hajduk mučio s postizanjem pogodaka, sada je bilo kao na tekućoj traci.

Odlično su Bijeli otvorili dvoboj, uz malu dozu sreće. Bradarić je ubacio oštro na pet metara, lopta je išla prema Jairu, a Obanor je u namjeri da izbaci ispred njega poslao loptu u svoju mrežu.

 

Od noge do noge, kako preferira trener Oreščanin, od sredine terena je krenula akcija, Ivanovski je u zadnjem pasu sjajno proigrao Caktaša koji izlazi sam pred Banića i šalje loptu ispod njega za povećanje vodstva

 

Nastavak je donio novi nalet gostiju iz Splita. Trudio se Jairo tijekom cijelog dvoboja, zaslužio je biti među strijelcima, Caktaš je utrčao u prostor, a kada je izašao sam pred vratara nesebično je odigrao za Jaira koji je zakucao loptu u mrežu.

 

Samo pet minuta kasnije opet pogodak Jaira. Ovaj put je Jradi povukao polukontru i onda sjajno proigrao Jaira čiji prvi udarac brani Banić, ali lopta se opet odbija do Brazilca koji iz drugog puta nepogrešivo pogađa.

 

Konac djelo kvari, mala dekoncentracija u obrani Hajduka koja je samo stala, udarac Frane Vojković se odbio od Ismajlija koji je kasnio malo u bloku i sretno došla do Tomičića koji iz blizine glavom pogađa pored nemoćnog Ljubića.

 

#HAJDUK#GOLOVI#MAXTV DERBI TJEDNA

Izdvojeno