StoryEditor
Hajdukoko sokolovo

Strahonja utišao Hajdukovce i Podravce: Sudac Jović je obavio odličan posao

Piše D. Pe.
11. ožujka 2019. - 22:05
slaven_hajduk13-090319

U večerašnjoj emisiji HTV-a Stadion, Mario Strahonja je pohvalio suca Jovića koji je sudio utakmicu Hajduka i Slavena ovoga vikenda.

Usprkos velikom nezadovoljstvu domaćina, a i sumnjama Hajdukovaca oko penala i isključenja, Oko sokolovo je ocijenio da je Jović pravilno procijenio sve tri sporne situacije na utakmici.

- Penal za domaće je ispravna odluka suca, Juranović je srušio domaćeg igrača u izglednoj situaciji za gol i samim tim to je i isključenje. Ovdje se radi o namjernom guranju igrača, a u tom kao i u slučaju povlačenja igrača, odnosno kad se ne igra s loptom pravila kažu da slijedi crveni, a ne žuti karton - kazao je Strahonja.

- Drugi žuti karton domaćeg igrača Zirduma je također aposlutno uvjerljiv i nesporan, a prekršaj na koji su se žalili igrači Slavena prije gola Hajduka nije bio iako je pomoćni sudac digao zastavicu. Glavni sudac je ispravno procijenio da se radi o normalnom sudaru dva igrača u borbi za loptu, a može se govoriti samo o neuvjerljivoj prezentaciji napadača Slavena koji je odglumio prekršaj - zaključio je Strahonja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. listopad 2020 18:11