Hajdukčekamo objavu

Stanić ante portas: Hajduk je u metropoli, tu gdje su svi kandidati za sportskog direktora

Piše Slaven Alfirević

Mario Stanić ante portas? Pred vratima Hajduka? Tako nam se čini, no lako je to reći, a nema iole službene potvrde. I uvijek se u takvim prigodama riskira bilo što tvrditi.

Nema puno vremena za odluku, moralo bi brzih dana. Slavni "vatreni" i dalje slovi za prvi pick "bijelih", premda je igrao za HAŠK Građanski i Croatiju, vezan je za Split i razumljiv je prvi "pick" Hajduka, što bi se reklo žargonom američkog "drafta".

Stanić zasigurno ima određene uvjete i svoja promišljanja, ako je s predsjednikom Marinom Brbićem već bio na kavi, nema sumnje da se spoznaje iz tih razgovora bistre i važu, a tko kaže da je to bio jedini razgovor...

Nije momenat da istodobno iz igre izbacujemo još dvojicu profiliranih kandidata kao što su Mindaugas Nikoličius iz Gorice, te Ivan Kepčija, za kojega pak provjerom situacije možemo ustvrditi i kako više nije toliko blizak s Romeom Jozakom kao u doba kad su pisali knjigu "Razvojni put HNS-a". Čisto za napomenu. Kad je već izišao u medijima na slici s Jozakom, da ih ne doživljujemo kao da su "spojene posude".

Ali, drž'mo se Stanića, očekujemo brzu obznanu novih detalja, jesu li se našli. I to ne toliko jesu li se našli na razgovoru, to više-manje, nego jesu li "kliknuli" za zajedničku ideju i platformu rada. Stanić je zainteresiran, tu nema dvojbe.

Utakmica u Zaprešiću je u fokusu, to razumijemo i svojevrsni je Rubikon, jer se i kroz nju preslikava daljnji smjer Hajduka ususret proljeću.

Stanić kao - stand by. Stanić by. I jedva čekamo da se situacija – rasPLETE, premda u istom trenutku i Stanić i Pletikosa nije ni nužno, pa ni realno.

Prvo o sportskom direktoru: Stanić ante portas. Na porti, kod Ante?!

Hajduk je danas u Zagrebu, kao kod kuće je. Sva trojica kroz medije nominiranih sportskih direktora "bijelih", u Zagrebu žive.

#HAJDUK#SPORTSKI DIREKTOR#MARIO STANIć