StoryEditor
Hajdukborac i znalac

Nikica Cukrov je igrao i za Bijele i za Rijeku: Čekam šlag na kraju sezone Hajduka

Piše S.A.
24. svibnja 2022. - 21:04

Šibenčanin Nikica Cukrov je prije Hajduka u drugoj polovici 70-ih četiri godine igrao za Rijeku, s kojom je osvojio dva kupa bivše države, 1978. i 1979. godine. Poslije je s Hajdukom osvojio kup 1984., i dan danas je vezan za splitskoga „majstora s mora“. Nada se pobjedi Hajduka, no poziva na oprez.

- Svi očekuju da Hajduk pobijedi i tako sezonu zatvori kao uspješnu, nakon puno godina. No, treba biti oprezan, Rijeka je više puta pobjeđivala na Poljudu i pokazala se kao vrlo opasna. Bit će vrlo teška utakmica, odlučit će detalji. 

U sve četiri međusobne utakmice ove sezone slavili su gosti, Rijeka dva puta na Poljudu, a Hajduk je istom mjerom uzvratio na Rujevici.

- Ispada da pobijedi onaj koji ne mora napadati jer ne igra doma. Vidjelo smo kako je Hajduk u Maksimiru krenuo u napad, po pobjedu, pa onda primio dva gola iz kontri. Rijeka, istina, ima strah i kompleks Hajduka, jer ipak je Hajduk veliko ime, ali Poljud je inspiracija za sve momčadi, pa se tako dogodi da i Dragovoljac ili Slaven Belupo odigraju odlično u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2022 20:42