StoryEditor
HajdukMobiliziraju se snage

Jadranski derbi nudi i dvoboj na tribinama: na skučenoj Rujevici četiristo torcidaša

14. rujna 2019. - 09:56

Jadranski derbi uvijek nosi poseban šušur, rivalstvo, a na Rujevici je baš nekako skučen ambijent, s "onim" kavezom iza gola za gostujuće navijače.

Kako god, očekujemo kao i uvijek podršku za splitsku momčad, navijači Hajduka ne izostaju baš nikad na gostovanjima i po tome se posebno poznati. Kad su jednom stigli i u Hong Kong na turnir, to je bio vrhunac demonstracije privrženosti. A na Rujevici, primjerice, znali su prirediti i posebnu koreografiju, pamtimo u studenome 2016. kad su u narančastim odorama poslali poruka što misle o "kavezu" na Rujevici.

Za navijače Hajduka pak pripremljeno je 400 ulaznica koje su se mogle nabaviti u Splitu, kapacitet je 8000, pet posto za goste je 400 ulaznica i to je to.

Sa strane Armade zaključili su da je susret s Hajdukom momenat da se približe klubu, a Rijeka ih je pripustila i treningu momčadi Igora Bišćana. Pružit će igračima podršku uoči važne utakmice, očito je da ih Hajduk mobilizira.

Tako će i ovaj susret na Rujevici imati poseban štih. Hajduk na Riječane, na Armadu posebno djeluje, u proglasu su u Rijeci navijači naveli kako se okupljaju ususret derbiju protiv "mrskog rivala".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 16:18