StoryEditor
Hajduklegenda u gostima

Ivan Gudelj i njegova ‘Hajdučka priča‘ razgalili srca u Senti i Bačkoj Topoli

18. rujna 2021. - 21:36

Ivan Gudelj je posvuda rado viđen gost, sad je boravio u Senti i u tom vojvođanskom gradu priređen mu je fantastičan doček. Promovirao je svoju knjigu, autobiografiju u gradskom kazalištu, a to je bio zapravo uzvratni posjet Gudelja svojim prijateljima.

Podsjetit ćemo, nedavno su Mikloš Bognar i Robert Santo, bivši nogometaš Spartaka iz Subotice i njegov najbolji prijatelj došli u Split da se upoznaju s Gudeljom i tom prilikom su donijeli i poseban - bicikl...

- Linija bicikla koji se proizvodi u Bačkoj Topoli nazvala se po meni. Na biciklu su napisali ‘Ivan Gudelj’ i predali su mi ga u Splitu - podsjeća nas Gudelj.

- Sad je došao trenutak da im uzvratim posjetu, na njihov poziv. I mogu vam reći da sam fantastično primljen, bilo je doista dirljivo - ispričao nam je o svom boravku u susjednoj zemlji.

Senta i Bačka Topola. Gudelj u uzvratnoj posjeti tim vojvođanskim mjestima. Uz još jednu promociju knjige "Hajdučka priča".

Gudelj je kao "brand", idol osamdesetih godina, nogometaš koji je bio baš omiljen i dalje traje sa svojom pričom; koja je već otprije prerasla u legendu.

Pozivaju ga u goste, a on sa svojom "Hajdučkom pričom" i filmom koji je snimljen o njegovu životu dočekan je posvuda s golemim simpatijama i ljubavlju.

Taj slavni bivši nogometaš Hajduka i aktualni nogometni instruktor Dalmacije, sad je u Senti doživio zvjezdane trenutke. Njegova veličina i životna borba se ne zaboravljaju.

item - id = 1128346
related id = 0 -> 1137233
related id = 1 -> 1137118
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 21:55