StoryEditorOCM
Hajdukčestitamo (2)

Plodni dani na Poljudu, pao Dinamo, stigao Vitali, a tu su i dvije nove bebe, evo tko je novi sretni tata

Piše Sport SD
18. rujna 2024. - 11:01

Plodno je ovih dana na Poljudu. Pao je Dinamo, stigao je novi sportski direktor, Francuz Francois Vitali, a u hajdučku su se obitelj ‘uselile‘ i dvije bebe.

Prvo je Hajdukov prvotimac Ismael Diallo dobio je drugo dijete, sina.

- Hvala ti Bože - napisao je Diallo, a objavu možete pogledati u njegovom Instagram Storyju.

Diallo već ima sina s kojim se obožava družiti, a njegova Isma i on sada su dobili prinovu.

Ismaël Diallo novi je igrač Hajduka od srpnja prošle godine, lijevi bek došao je kao slobodan igrač nakon što mu je prethodno istekao ugovor koji je ga je vezao za francuski AC Ajaccio. Diallo je potpisao za Bijele do ljeta 2026. godine uz mogućnost produženja za još jednu godinu, a nosit će dres s brojem 5. 

Rođen je 29. siječnja 1997. godine u Segueli u Obali Bjelokosti gdje je u matičnom klubu ES Bingerville započeo nogometnu karijeru. U Francusku se preselio 2015. godine te je na početku igrao za drugu, a zatim i prvu momčad Bastije u kojoj se zadržao do 2019. godine i prelaska u AC Ajaccio. 

Za AC Ajaccio je odigrao ukupno 76 susreta dok se klub natjecao u drugom razredu francuskog nogometa, a prošle sezone bio je standardan igrač kluba s 28 nastupa u elitnoj Ligue 1. Redovito je bio član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Obale Bjelokosti, a danas je član A reprezentacije. 

A sada je Hajduk na prinovi čestitao i Bambi. Eto male ‘Bambine‘. 

- Čestitamo Abdoulieju Sanyangu Bambi i njegovoj zaručnici na rođenju kćerke - objavio je Hajduk.

Sanyang je za Bijele potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, a nosit će dres s brojem 24. 

Sanyang ima 25 godina, rođen je 5. svibnja 1999. godine u Serekundi u Gambiji gdje je i započeo nogometnu karijeru u Superstars Akademiji, a 2018. godine otisnuo se u Europu zaigravši za bugarski Hebar. Nakon toga igrao je za belgijske Lommel i Beerschot, a posljednje dvije sezone bio je član Grenoble Foot 38 koji se natječe u drugoj francuskoj ligi. U prošloj sezoni odigrao je 31 utakmicu za Grenoble. Novi krilni napadač Bijelih do sada je 10 puta nastupio za nacionalnu vrstu Gambije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 16:17