StoryEditorOCM
Hajduknovi izazovi

Hajduk ima priliku pokvariti oproštaj dvojici jakih dinamovaca: insajderi otkrili gdje će preseliti, u igri su milijuni

Piše I. R.
21. srpnja 2023. - 19:01

Najveći derbi hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama za barem dvojicu asova Modrih mogao bi biti oproštaj od Maksimira. Tako barem tvrde nogometni insajderi. Talijan Nicolo Schira potvrdio je ono što je prije nekoliko dana nagovijestio sada već slavni Fabrizio Romano. Dominik Livaković karijeru bi trebao nastaviti u turskom Fenerbahčeu. "Jedinica" hrvatske reprezentacija tamo bi trebala zarađivati dva milijuna eura po sezoni, a za njega bi Dinamu platili devet milijuna.

Na izlaznim vratima mogao bi se naći i Josip Šutalo. Stoper Vatrenih navodno je na meti nizozemskog Ajaxa. Modri za njega žele dobiti dvadesetak milijuna eura. Nizozemski klub u njemu vidi zamjenu za Jurriena Timbera koji je pojačao Arsenal.

Hajduk će tako na Maksimiru loviti pobjedu u derbiju na otvaranju sezone nakon što su na istom mjestu prošlog tjedna poraženi u borbi za trofej Superkupa. Motiv više mogao bi im predstavljati mogući oproštaj dvojice dinamovaca. Bijeli će se nesumnjivo trsiti kako bi najvećem rivalu pokvarili "slavlje"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 16:48