Sport Hajduk

BIJELI IZ BIJELJINE

On je Dino Beširović, razarač igre protivnika i novi igrač Hajduka!

BIJELI IZ BIJELJINE

Dino Beširović novi je igrač Hajduka, 24-godišnji vezist, zadnji vezni, potpisao je trogodišnji ugovor i priključio se treninzima prve momčadi.

Beširović stiže iz Radnika iz Bijeljine, tamo je igrao protekle tri i pol godine, lani je upisao za Radnik 30 utakmica, zabio četiri gola i upisao četiri asistencije. A za reprezentaciju BiH debitirao je u siječnju ove godine kad je Bosna i Hercegovina igrala u Los Angelesu protiv SAD (0:0), izbornik Robert Prosinečki ga je stavio u tim.

- Kad sam dobio poziv Hajduka za mene više nije bilo dileme, odbacio sam odmah sve druge kombinacije! Puno očekujem od karijere u Hajduku, prije svega da opravdam povjerenje koje mi je ukazano – rekao je novi igrač "bijelih" dok su ga uslikali u trofejnoj dvorani, kao što se svaki novak u bijelom dresu uslika za svoj prvi korak u Poljudu.

Podsjeća nas odmah na Darija Damjanovića, iz istih krajeva stiže, Beširović je iz Živinica, razarač protivničke igre. Otac Nail igrao je za Slobodu iz Tuzle krajem osamdesetih, pa kasnije u Portugalu. Jabuka ne pada daleko od stabla.

Trener Hajduka Željko Kopić najavio je nekoliko "targetiranih", ciljanih igrača o kojima nije unaprijed htio govoriti, a Beširović je nesumnjivo jedan od njih.

Predstavljen čak i prije vratara Tomislava Duke koji je u Poljudu obavio liječničke preglede, ali tek čeka službenu potvrdu.

Dosad je Hajduk doveo centarfora Mirka Ivanovskog i stopera Božu Mikulića.

Tandem Bjelanović&Kopić i bez predsjednika kluba sklapa novu momčad po vlastitim idejama!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk