Sport Hajduk

momčad sjajno izgleda

Ovo su četiri ključa zaslužna za Hajdukov preobražaj pod Kopićem

momčad sjajno izgleda

Kopićev kopernikanski obrat u četiri slike:

1. Đava je straj – transparent Torcide izvješen u Vinkovcima koji aludira da su se igrači počeli bezrezervno boriti nakon što su im navijači zaprijetili na razne načine

2. Karlo Veliki – ozljeda Stipice, makar je vrlo dobro branio u kupu Osijeku, lansirala je u orbitu mladog Leticu: Karlo Veliki novi je vratarski izdanak "bijelih" reprezentativnih dosega. Letica će se u roku isti čas prometnuti u vratara-spasitelja, a svaka velika momčad najprije mora imati velikog vratara.

3. Ohandza – u tandemu sa Saidom dobio je povjerenje, a Kopić obrnuo što je Carrillo radio. Naime, Said je bio "out" i veliki problem, a Ohandza igrao na kapaljku. Sad je Ohandza prvo napadačko ime, produktivan do te mjere da mu Kos i Branco nude "top-ugovor", a Said je standardan.

4. Radošević je otkrio, sažeo: – "Posvećeni smo mirnom, tihom i kvalitetnom radu i zato stižu bodovi. Bitno je da se stvara pozitivna atmosfera i malim koracima radimo velike stvari".

Ovo potonje nam se čini kao recept za sve dobro što se dogodilo otkako su Kopić (a i kondicijski stručnjak Luigi Febbrari) preuzeli konce struke u svoje ruke.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk