Sport Hajduk

oproštaj od poljuda

Carrillo: Znamo kako nam Inter može zaprijetiti, čekat će našu grešku; O Vlašiću: Nemam pojma o tome

oproštaj od poljuda

Hajduk se u subotu od 19 sati oprašta od Poljuda za ovu sezonu, u pretposljednjem kolu domaćeg prvenstva dočekuje zaprešićki Inter. Trener „bilih“ Joan Carrillo konferenciju za medije dočekao je u dobrom raspoloženju.

- Čestitam pionirima na osvojenom Kupu. To su momci koje viđam svaki dan i njihovu strast s kojom rade. Sretan sam zbog njih i zbog kluba – rekao je Španjolac u uvodu.

Čeka vas Inter koji je ove godine dobio samo Split u prošlom kolu?

- S njima je uvijek bilo tijesno, a razlika u kvaliteti između nas i njih nije bila baš vidljiva u tim susretima. Znamo njihov potencijal i kako nam mogu zaprijetiti, to su nam i pokazali. Zabili su Osijeku, Rijeci, nama... Vjerojatno će doći defenzivno nastrojeni i čekat će našu grešku. Lopta će nam morati ići brzo, s jedne strane na drugu, pokretljivost mora biti dobra... Drago mi je što su igrači shvatili pogreške iz utakmice s Lokomotivom i da ih protiv Intera neće ponoviti.

Vraćaju vam se Erceg, Ohandza i Tudor?

- S njima imamo više opcija pa izbor neće biti toliko kompliciran. Odabrat ću one koji profilom najbolje budu odgovarali suparniku.

Vlašića navodno žele iz Italije, je li moguće da u subotu odigra zadnju utakmicu na Poljudu?

- Nemam pojma o tome. U razdoblju smo špekulacija, a meni to nije važno. Koncentriran sam samo na Inter, ali je dobro da se priča o Hajdukovim igračima.

Hajdukov kapitalac na meti Talijana?

Hoćete li nekim igračima dati sedam dana više odmora ako poslije ovog vikenda već osigurate treće mjesto?

- Moguće. Ali tko nam može garantirati tri boda i da ćemo osigurati treće mjesto? Želimo svih šest bodova. Ovisimo sami o sebi, to je ono važno što smo dobili.

Idu li Vlašić i Tudor s reprezentacijom u Los Angeles ako prije zadnjeg kola potvrdite treće mjesto?

- Tu odluku ne donosim ja, već klub. Ne želim oštetiti ni igrače ni klub. Ako ne dođe do toga, zašto bih uopće morao razmišljati o tome? Razmišljam samo o Interu, kao i igrači.

Je li vam pritisak manji s obzirom da u ovom kolu igrate prije Osijeka?

- Takvo razmišljanje bilo bi korak unatrag. Moramo pobijediti, a ne misliti o drugim momčadima – zaključio je Carrillo.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk