StoryEditorOCM

Petar Musa o krizi s napadačima pred gostovanje u Turskoj: ‘Ne znam što će biti s Livajom, a ja sam spreman‘

26. ožujka 2023. - 00:51

Premijera Petra Muse za Hrvatsku trebao je biti debi iz snova, ali na koncu je to ispala velika drama. Pogodak koji su ‘kockasti‘ primili u 93. minuti ostavio je brončane sa Svjetskog prvenstva u Kataru bez dva važna boda na startu kvalifikacija za Euro.

 

- Razočarani smo, primili smo gol iz situacije koja uopće nije opasna. Bio je to pad koncentracije. No, moramo dignuti glave i okrenuti se utakmici u Turskoj u utorak – rekao je Musa.

Dva potpuno različita poluvremena odigrala je Hrvatska. U prvom dijelu je to trebalo biti i mnogo uvjerljivije vodstvo od onih 1:0, a onda je uslijedio pad u nastavku. Što se dogodilo?

- Od početka do kraja smo imali dominaciju, posjed lopte, prilike. Kontrolirali smo igru, ali nismo realizirali svoje šanse i na kraju smo primili taj gol – rekao je napadač Benfice.

Što vam je izbornik Zlatko Dalić rekao u svlačionici?

- Nismo još razgovarali.

Hrvatska je pred vruće gostovanje u Turskoj u problemu s napadačima, nema zbog ozljeda po svemu ni Bruna Petkovića ni Marka Livaje. Bit će vjerojatno nova prilika za tebe?

- Ne znam kakva je situacija s Livajom, a ja sam spreman – naglasio je Musa.

- Čeka nas teška utakmica, ali moramo se dobro spremiti i pokušati pobijediti.

O svom debiju Musa je kazao.

- Zadovoljan sam debijem, ali razočaran sam što nismo pobijedili. Kada sam ušao više smo kontrolirali igru, posjed, malo sam bio izoliran. Dao sam maksimum, pomogao sam momčadi koliko sam mogao.

Je li Hrvatska prerano stala?

- Nismo stali, jednostavno nismo iskoristili svoje prilike, a to se u nogometu vrati. Kada ne zabiješ, primiš – kazao je Musa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 17:35