StoryEditor
Domaći nogometVatreni trening

Omiš je nakon četiri mjeseca opet dočekao reprezentaciju: dva Ivana prva stigla, Raketa oduševio najmlađe, dijelio autograme

Piše Slaven Alfirević
7. listopada 2019. - 22:37

Omiš je nakon četiri mjeseca opet dočekao "vatrene", nogometnu reprezentaciju Hrvatske, doduše tribine stadiona u Ribnjaku "Anđelko Marušić Ferata" bile su zatvorene, ali uokolo su djeca mogla doći do žice gledati trening svojih ljubimaca. Bilo je pred ulazom u stadion i namjernika koji su dočekali dolazak autobusa reprezentacije iz pravca hotela Le Meridien.

Prije busa došli su Ivan Rakitić i Ivan Perišić, dvojica Ivana izravno na trening, svaki svojim putem. Rakitića je dopratio, dovezao svojim automobilom s aerodroma u Kaštelima izravno u Omiš Marko Bralić Keto, Splićanin kojega veže kumstvo s Raketom.

Rakitić dobre volje, nasmijao se na pozornost u kojoj se odjednom našao, podijelio je autograme, uslikao se, bio je dobre volje. A to je bitno u odnosu na to da je povratnik u krug repke. Slikao se rado sa svojim kumom Ketom, ali primjerice i s Igorom Mimicom, koji je alfa i omega dočeka "vatrenih" na omiški stadion; inače je to bivši nogometaš Omiša, svojedobno i kapetan juniora Hajduka početka osamdesetih.

- Na pressici u Lava sve će vam Raketa kazati, sve što je bitno i što mu je na srcu – najavio je Bralić, koji je, malo je reći, intimus nogometaša Barelone.

Rakitićeva pressica danas se čeka s velikom pažnjom.

U to je sa svoje strane došao i Perišić, Omišanin, repka je opet u njegovu gradu, ispod Mirabele. I on je dao vremena za nekoliko snimaka, premda za razliku od Rakitića nije plijenio osmijehom.

Majka i sasvim mali sinčić joj u naručju posebno su nam upali u oko, bili zanimljivi, djelovali su baš oduševljeno. Prišli smo im. Stigli su iz – Sinja.

- Obožavamo reprezentaciju, a moj mali Manuel naročito Modrića – rekla je ponosno mama Maja za svoga sinčića koji je tek svijet ugledao, ali dobro šutira balun.

Mali je sinčić, pa ne znamo smijemo li sliku objavit, pravila su pravila, pitamo.

- Smijete, ja vam dopuštam! – rekla je razdragano i predstavila se da je Maja Milanović.

Ako ste Milanović, onda ste iz Glavica?

- Tako je - prisnažila je.

Trening uz žicu uokolo je gledalo podosta djece, a bura je predvečerje učinila baš svježim.

Fali samo Marcelo Brozović koji je dobio sina u nedjelju ujutro u Milanu, supruga Silvija mu je rodila sina Rafaela što im je drugo dijete, već imaju kćerkicu Auroru, pa mu je izbornik Zlatko Dalić dopustio da dođe tek u ponedjeljak navečer, dok Milan Badelj osjeća lakše tegobe s mišićem.

#REPREZENTACIJA#OMIŠ#TRENINGE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 21:13