StoryEditorOCM
Domaći nogometnezadovoljstvo

Još jedna epizoda u sagi Erceg - suci: Bruno Marić poslao prijavu protiv napadača Istre, evo što mu se zamjera

Piše Robert Matteoni/SN
1. rujna 2023. - 11:58

Na email Istre 1961 stigla je prijava Brune Marića, protiv Ante Ercega. Nakon što je napadač Istre iznio negativne ocjene suđenja, i požalio se kako ga suci stalno vrebaju i odmah kažnjavaju, predsjednik Komisije sudaca podnio je prijavu disciplinskoj komisiji. Po Mariću Erceg se ogriješio o Kodeks ponašanja nogometnih djelatnika - pišu Sportske novosti.

Još jedna epizoda u sagi Erceg - suci dogodila se uz prilog portala Germanije, koji je, koje li ironije, sponzor Istre 1961. Tamo je Erceg iznio svoja nezadovoljstva tretmanom sudaca, koji su, to je bjelodano, vrlo predani tome da ga od prvog trenutka utakmice upozoravaju kako se ponaša i igra, te ga odmah "pritišću". I nerijetko imaju drugačiji kriterij prosudbe njegovih ili suparničkih (istih) akcija.

image
Goran Šebelić/Cropix

Vidjet ćemo kako će disciplinci tretirati ovaj novi postupak protiv Ercega, s obzirom da su u domaćem nogometu sve vidljivije razlike u tretmanu njegovih aktera po istim prozivkama. Nekad delegati ne čuje i ne unesu u zapisnik, nekad ne čitaju tekstove i prozivke ni suci ni drugi, a nekad revno "neke" paze i promptno prijavljuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:21