StoryEditorOCM
Domaći nogometfutsal-ludilo

Drama podno Biokova! Dinamo odnio pobjedu, branitelji naslova propustili ogromnu priliku tri sekunde prije kraja

Piše Ivan Renić
6. svibnja 2023. - 21:35

Kakva drama u Makarskoj! Futsal Dinamo je u triler – završnici pobijedio Novo vrijeme s 2:1. Rafinha je tri sekunde prije kraja promašio deseterac za izjednačenje. Napravili su Zagrepčani „brejk” podno Biokova i sada su samo pobjedu daleko od finala. Poveli su gosti u šestoj minuti, a precizan je bio Mužar.

No, veselje im je trajalo samo pet minuta jer su u 11. Makarani izjednačili. Izborili su slobodan udarac s 12 metara. Loptu je namjestio Barbarić i zabio za poravnanje rezultata. Umjesto vodstva, samo dvije minute nakon, branitelji naslova su se opet našli u zaostatku. Slabo su izveli korner, a Dinamo je to iskoristio za kontranapad iz kojeg je na koncu zabio Novak.

Mreže su do kraja prvog dijela mirovale. Suton je vedrio i oblačio. Imao je veliku priliku za novo izjednačenje, ali nije bio precizan. U 33. minuti zaradio je drugi žuti karton i tako donio probleme svojoj momčadi. Makarane su novog primljenog gola spasili Bašković i vratnica.

Zaigrali su nakon toga otvorenije, pokušali i s golmanom-igračem. Rafinha je dvije minute prije kraja zatresao gredu. A onda – drama! Dobilo je Novo vrijeme priliku za izjednačenje tri sekunde prije kraja iz deseterca. Prekršaj previše napravili su Zagrepčani i Rafinha je namjestio loptu. Međutim, bio je to slab pokušaj kojeg je Piplica obranio i Dinamo je tako iz Makarske odnio vrijednu pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:58