Sport Domaći nogomet

ne mogu bez njega

Mjesec i pol dana nakon što je pijan razbio benzinsku, Bočkaj se na trenerov zahtjev vraća u prvu momčad Osijeka

ne mogu bez njega

Prošlo je mjesec i pol dana od prometne nesreće u kojoj se Petar Bočkaj pod utjecajem alkohola zabio u benzinku postaju, ozlijedio djelatnicu i napravio znatnu materijalnu štetu.

Objavljeni novi detalji pijanog noćnog pohoda nogometaša Osijeka: autom se zabio u benzinsku postaju, ozlijedio djelatnicu, vozio bez dozvole...

Od tada je mladi hrvatski reprezentativac na ledu, a predsjednik NK Osijeka Ivan Meštrović najavio je da klub na njega više ne računa. Ipak, dolaskom Dine Skendera na mjesto trenera prve momčadi, stvari su za Bočkaja krenule nabolje. Skender je, naime, tražio da Bočkaj bude u natjecateljskoj formi da bi mogao računati na njega u predstojećim utakmicama u kojima se Osijek bori za plasman u Europu preko prvenstva i kupa.

Povratnički nastup upisao je za drugu momčad Osijeka protiv Kustošije, a odmah je pokazao da pauza nije naškodila kvaliteti slobodnih udaraca zabivši lijep gol u pobjedi svoje momčadi. Njegov povratak u prvu momčad možemo očekivati već u petak kada Osijek igra protiv Istre, a ostaje nam samo nadati se da su loši trenuci iza Bočkaja i da će u razdoblju koje je pred nama pokazati svu raskoš svog talenta.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet