StoryEditor
Domaći nogometizuzetno je motiviran

'Ne bojim se protivničkih stopera Slovačke, nisam neki plašljiv tip': napadač hrvatske reprezentacije pun samopouzdanja najavio nedjeljnu utakmicu

Piše SN
14. studenog 2019. - 19:25

Bruno Petković i Borna Barišić pojavili su se u mix zoni pred novinarima tri dana uoči odlučujuće kvalifikacijske utakmice za plasman na Euro protiv Slovačke na Rujevici, pišu Sportske novosti.

"Maksimalno sam spreman i motiviran. Prva utakmica u Slovačkoj mi je ostala u dobrom sjećanju i odigrali smo zbilja odličnu utakmicu", rekao je u uvodu Petković, koji je Slovacima u Trnavi zabio gol.

Na leđima će mu protiv Slovačke 'visiti' interovac Milan Škriniar.

"Ne bojim se protivničkih stopera Slovačke, nisam neki plašljiv tip. Imam dosta slobode na terenu, Bjelica i Dalić mi vjeruju i jako mi je drago", dodaje Petković, koji je jedan od trojice dinamovaca koji bi protiv Slovačke mogao krenuti od prve minute. Na vratima se očekuje Dominik Livaković, u obrani Dino Perić, dok će Mislav Oršić najvjerojatnije priliku dobiti s klupe.

"To nije slučajno i dokaz je da radimo kvalitetno", rekao je Petković koji je uvjeren u novi napredak, kako vlastiti, tako i Vatrenih.

"Siguran sam da ću u svakoj drugoj utakmici biti još bolji. Nikada nisam trpao vlastitu statistiku, nego sam uvijek bio timski igrač i uvijek ću to ostati", zaključio je Petković.

#HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA#BRUNO PETKOVIĆ#BORNA BARIŠIĆ

Izdvojeno

06. srpanj 2020 07:17