StoryEditor
SplitČUDO NEVIĐENO

U Matice hrvatske istovremeno se odvijaju radovi dviju gradskih tvrtki, bez da su međusobno dogovorile! Evo što će usrećiti stanovnike Gripa

21. listopada 2020. - 20:16
Nikola Vilić/Cropix

U Ulici Matice hrvatske, točnije na samom početku prometnice od raskrižja s Ulicom slobode do onog s Osječkom, posljednjih je dana prava akcija, i to dvostruka!

Naime, kako nam je kazao Gordan Tahirbegović, voditelj odjela održavanja gradskog zelenila u "Parkovima i nasadima", djelatnici te komunalne tvrtke uklanjaju neposlušne krošnje stabala uz pripadajući nogostup u sklopu poslova redovitog održavanja. Nakon ove prometnice radovi se sele u obližnju Osječku, pa u Vukovarsku...

Zbog toga je južni trak Matice hrvatske povremeno "van stroja" pa je na snazi privremena prometna regulacija.

No, nisu samo vozači na mukama na tom dijelu, već i pješaci jer je raskopan dio nogostupa ispred ulaza u Omišku, kao i dio te prometnice. Na tom dijelu se, doznajemo od Tomislava Šute, direktora "Vodovoda i kanalizacije", izvode radovi koji bi stanovnicima Ulice Vojka Krstulovića omogućili alternativno napajanje vodom dok traja kompletna rekonstrukcija svih instalacija i asfalta na području gdje, kako znamo cijevi od vode pucaju skoro na dnevnoj bazi.

Teško da će se spojiti ovakva slučajnost da dvije gradske tvrtke istovremeno rade na tako malom prostoru, ali, evo, i to se dogodilo. U biti, ovo je mogla biti samo slučajnost, jer teško da bi ovakva sinkronizacija bila stvar koordinacije. 

image
Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 19:15