StoryEditor

"Torcidaši, ne pišajte u moje dvorište!"

Piše PSD.
22. kolovoza 2010. - 00:31

- Čestitam Hajduku i Torcidi, ali ono što se događalo prije utakmice Hajduk - Unirea, u poslijepodnevnim satima, ne služi na čast navijačima.

Naime, kod kluba Torcide se skupilo nekoliko tisuća ‘hajdukovaca’ koji su pili alkohol, najviše pivo, a potom su ulazili u dvorište ispod zgrada i tu urinirali! Cijelo dvorište je bilo ljepljivo i pod urinom, nije bilo ni metra suhe površine.

Bacalo se i smeće okolo, sve vidite na fotografijama koje sam kriomice napravio. Moji susjedi su ih upozorili, ali bez uspjeha. Na više od 30 stupnjeva te litre urina strašno zaudaraju. I nakon pranja opet smrdi. Ljudi tu žive! Nije se moglo pristupiti ni okolnim trgovinama. Pa nije naše dvorište javni zahod!

Ovo se treba riješiti, neka Grad stavi javne zahode, jer ovako pišati “gdje im pukne” nema nigdje na svijetu. Moja gospođa je morala na trajekt to popodne, ali zbog te lokve mokraće i stotina navijača nije mogla proći, pa je odustala od puta - napisao je ‘Slobodnoj’ stanar zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, a sve je i fotodokumentirao i poslao na našu e-mail adresu.

m.k.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 06:11