StoryEditorOCM
Splithnk split

Splitski teatar zapošljava: raspisali su natječaj za šest radnih mjesta, donosimo detalje

Piše Split SD
13. listopada 2023. - 13:54

Nakon dugo vremena splitsko Hrvatsko narodno kazalište masovnije zapošljava. Ovih dana raspisan je natječaj za šest radnih mjesta, pa se tako u teatru traže referent nabave, referent odjela prodaje, likvidator plaća i ostalih primanja, voditelj rekvizite i oružja, radnik pozornice i elektro-rasvjetljivač. 

Za sva radna mjesta nepohodno je radno iskustvo od jedne do dvije godine, a prije potpisivanja ugovora na neodređeno predviđen je i probni rad u trajanju od jednog do četiri mjeseca. Na stranicama HNK-a objavljeni su i uvjeti natječaja, a mjesto i vrijeme održavanja testiranja također će biti obznanjeni na web-stranici HNK Split www.hnk-split.hr, najmanje 5 dana prije testiranja. Svi kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u zatvorenoj omotnici osobno na protokol HNK Split ili preporučenom pošiljkom na adresu: Hrvatsko narodno kazalište Split, Trg Gaje Bulata 1, 21 000 Split, s naznakom "Za natječaj - naziv radnog mjesta (ne otvarati)“. Rok za podnošenje prijava na natječaj je osam dana od objave natječaja u Slobodnoj Dalmaciji i na mrežnim stranicama HNK Split, a natječaj je objavljen 9. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:10