StoryEditorOCM
SplitTRAŽI SE PRAVA OSOBA

Splitska gradska tvrtka raspisala natječaj za atraktivno radno mjesto; ovo su uvjeti, imate dovoljno vremena za prijavu

Piše Split SD
16. listopada 2023. - 19:42

Gradska tvrtka "Žnjan" objavila je danas javni natječaj putem kojeg traži voditelja odjela manifestacija, odnosno event menadžera.

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati je visoku stručnaa sprema (preporuka društveni ili ekonomski smjer), pet godina radnog staža, od čega minimalno tri godine na poslovima iz raspisa ovog natječaja.

Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola, a od kandidata se očekuju sljedeća znanja i vještine: poznavanje engleskog jezika, rada na računalu i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije; iskustvo u područjima kreiranja događanja, medijskog planiranja i kontrole financiranja, te koordinacije i nadzora svih sudionika procesa; organizacijske i komunikacijske sposobnosti, te sklonost timskom radu.

image
Paun Paunović/Cropix

Uz vlastoručno potpisanu prijavu za natječaj, kandidati za Voditelja odjela dužni su dostaviti životopis, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome ili svjedodžbe ovjerena kod javnog bilježnika), dokaz o dosadašnjem radnom iskustvu ‐ potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka HZMO-a; dokaz o državljanstvu (preslika osobne iskaznice, putovnice, domovnice); uvjerenje nadležnog suda da protiv kandidata nije doneseno pravomoćno rješenje o provođenju istrage, da ne postoji potvrđena optužnica, da nije donesena presuda o izdavanju kaznenog naloga te da nije donesena nepravomoćna presuda – ne starije od 6 (šest) mjeseci.

image
Vojko Bašić/Cropix

Također je potrebno uz sve navedeno priložiti i motivacijsko pismo.

Voditelja odjela bira Uprava i Nadzorni odbor Društva. Javni natječaj za izbor Voditelja odjela bit objavljen je u "Slobodnoj Dalmaciji" i na mrežnim stranicama Društva www.znjan.hr dana 16. listopada 2023. godine.

image





 

Joško Šupić/Cropix

O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni. Riječi i pojmovi korišteni u javnom natječaju, koji imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod. Prijave na natječaj sa dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se do 28. listopada 2023. godine do 12 sati bez obzira na način dostave.

Prijave se dostavljaju na: "Žnjan" d.o.o, Kralja Zvonimira 14, 21 000 Split, s naznakom: "Prijava na javni natječaj za Voditelja odjela, ne otvarati".

Detalje natječaja možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 00:27