StoryEditor
SplitIMA LI PILOTA?

Predsjednik GK Trstenik: Gradske službe su u rasulu! Prije godinu dana su naložili Cestaru da odradi radove, a ovi nisu ni počeli

Piše PSD
15. siječnja 2020. - 09:58
Ljubićeva ulicaDamir Barbir

Damir Barbir, predsjednik Gradskog kotara Trstenik i potpredsjednik u SDP Split, poslao je priopćenje u kojem ukazuje na potpuno nefunkcioniranje gradskih službi.

- Na temelju odluke GK Trstenik, Grad Split je donio nalog za izvodenje radova kojom bi Cestar d.o.o. trebao obnoviti horizontalnu signalizaciju parking mjesta u Ulici Šime Ljubića.

Grad Split je nalog izdao 14. veljače 2019, na temelju odluke vijeća GK Trstenik koja je donesena još ranije. Ništa od toga obavljeno nije iako je prošlo već skoro godinu dana- tvrdi Barbir, a svoju tvrdnju potkrepljuje i dokumentima iz kojih je sve to vidljivo, a u potpisu su Damir Babić, voditelj Odsjeka za komunalne poslove i njegov šef Damir Ordulj

image
Dokument Ordulj
Damir Barbir

Kada se zbog toga dogodi zakašnjela reakcija hitne pomoći ili primjerice požar, opet ćemo se pitati kako je to moguće. Moguće je, jer institucije ne funkcioniraju, a mi ih svi plaćamo, poentira Barbir.

 

#DAMIR BABIć#DAMIR ORDULJ#ULICA ŠIME LJUBIćA, SPLIT, TRSTENIK

Izdvojeno