StoryEditorOCM
SplitNEMA TE SILE...

Pauk na štakama došao na sjednicu da Puljku pomrsi račune, komentirao i vrijeđanje Ivoševića: ‘On provodi nasilje‘

Piše G. R.
6. srpnja 2023. - 14:44

Martin Pauk (Domovinski pokret) na štakama je došao na sjednicu Gradskog vijeća Grada Splita. Zbog sjednice lokalnog parlamenta izašao je iz bolnice kako bi mogao sudjelovati u ključnoj raspravi i biti još jedna ključna ruka oporbe.

- Glavni razlog mog dolaska je sprječavanje Ivice Puljka da podigne štetan kredit za Splićane i za Grad Split. Ovaj kredit je iznimno štetan i pogrešan. Unatoč svom zdravstvenom stanju, odlučio sam doći i podržati ostale vijećnike - kazao je te nastavio:

- Grad Split je i prije imao velike projekte, ali i megalomanske projekte koji su nam se odbili od glavu. I prije gradile škole i vrtići. Ovaj iznos za kredit je prevelik, i to je svima jasno. Često smo upozoravali gospodina Ivoševića, i on se nama izrugivao, ali Grad Split i dalje nema komunalni red.

Upozoravam, ovaj kredit će nam biti veliki teret, nemojte ulaziti u ovaj kredit. Upozoravam sve vijećnike, moramo odlučiti ispravno – poručio je Pauk.

Novinari su ga pitali da prokomentira uvredu svog stranačkog kolege Mateja Maslića, koji je na društvenim mrežama vrijeđao splitskog dogradonačelnika.

- Ivošević je prijetio kolegama novinarima. On je u naš život uveo psovku i deranje. Bojan Ivošević je onaj školski buling nasilnik, a kada se na njega krene, onda se on krene odmah počne žaliti. On je taj koji provodi nasilje - kazao je Martin Pauk, uz napomenu kako ipak ne odobrava bilo kakvu vrstu nasilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 11:12