StoryEditorOCM
SplitREAKCIJE BLISKIH

Neno Nizić: S Buljom sam se jučer čuo, htjeli smo na Ligu prvaka. Teško mi je pričati. Prijatelji smo od osnovne...

Piše Božidar Lončar
8. lipnja 2023. - 19:13
Neno Nizić o Juroslavu Buljubašiću: Igrali smo balun zajedno, imamo djecu sličnih godina, bio mi je velika potpora...Cropix

Kad si Čovik onda nije čudno, ni neočekivano da prijatelji za tebe imaju samo lipe beside. Izraze sućuti obitelji Juroslava Buljubašića izrazili su njegovi dugogodišnji prijatelji i poslovni partneri.

- Znamo se posljednjih 30 godina. Surađivali smo, bili u upravi kluba i onda surađivali kroz listu "Velog mista". Jako dobar i radišan čovjek! Ima krasnu familiju i široki krug prijatelja – teško je bilo Željku Jerkovu, našem proslavljenom košarkašu, ali i nekadašnjem predsjedniku Gradskoga vijeća Splita.

image

Željko Jerkov: Jako dobar i radišan čovjek! Ima krasnu familiju i široki krug prijatelja

Tom Dubravec/Cropix

Bio mi je velika potpora

- Čuli smo se jučer. Htio sam ga odvesti u Tursku na finale Lige prvaka. Teško mi je uopće govoriti. Prijatelji smo od osnovne škole, kasnije poslovni partneri i pozitivna konkurencija. Igrali smo balun zajedno, imamo djecu sličnih godina i bio mi je velika potpora – emotivan je bio Neno Nizić koji je vijest o smrti prijatelja dobio čekajući let za Island.

Specifičan i poseban

- Specifičan čovjek posebnog pogleda na ljude, posao i život. Cijeli se život znamo. Žao mi je Gordane i djece, jer su izgubili čovjeka koji ih je usmjerio kroz život – kratak je bio Ilija Naletilić.

image

Juroslav Buljubašić i Ilija Naletilić 2008. u Beču uoči nogometne utakmice Hrvatska - Austrija

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 09:23