StoryEditorOCM
SplitSVI SU ISTI

Nakon prvog negativnog teksta Srđan Marinić dva i pol mjeseca ne javlja se na mobitel i već neko vrijeme ne odgovara na upite. Put do informacija danas nije ništa lakši ako pitate ‘škakljiva pitanja‘

Piše Sandi Vidulić
16. veljače 2022. - 15:11
Srđan Marinić, predsjednik Društva ”Marjan”, gradski vijećnik i koordinator za Marjan više se ne javlja na mobitel. A uvijek zvoni...Vojko Bašić/Cropix

Poslali smo prošli put pitanje v.d. ravnatelju Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan, Stipi Mušuri, tko i pod kakvim uvjetima može saditi na Marjanu. Dakle, vrlo precizno pitanje.

- Saditi u park-šumi Marjan mogu tvrtke ovlaštene za izvođenje šumarskih radova uz suglasnost šumoposjednika Grada Splita i u suradnji s Javnom ustanovom za upravljanje park-šumom Marjan - tako je glasio pisani odgovor v.d. ravnatelja.

Budući da smo pitali upravo o sadnji, a ne o složenim šumarskim radovima, napisali smo da iz odgovora Mušure proizlazi da ne bi mogli saditi volonteri, a dodali smo ironično "ako tako kaže ravnatelj, onda ni Ivica Puljak nije legalno sadio 'prvo stablo u više od trideset godina' kojim se hvalio, jer nema licencu za šumarske radove".

Na to se digao Srđan ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 07:46