StoryEditorOCM
SplitSLIJEDI OBDUKCIJA

Lešinu uginule lisice u Splitu preuzeli su veterinari, ravnateljica škole sumnja: Neki dan je u zubima nosila sendvič...

Piše Split SD
19. rujna 2023. - 18:39

Lešina uginule lisice koja je jutros pronađena tek par metara od školskog dvorišta OŠ Žrnovnica uklonjena je kratko nakon objave teksta u "Slobodnoj Dalmaciji", nešto iza 13 sati.

image
Privatni album

Informaciju da je lešina uklonjena potvrdila nam je ravnateljica Matija Šitum kazavši kako je na teren izašla veterinarska inspekcija koja je preuzela lešinu te će nakon obavljene obdukcije izvijestiti o razlogu njezina uginuća.

image

Matija Šitum

Vladimir Dugandžić/Cropix

- Ona mora da je bila gladna i žedna, i imala mlade, tako da je moguće da ih se još nalazi u blizini, oko nas je sve puno zelenila. Prije neki dan smo vidjeli kako je nosila u zubima odbačeni sendvič iz škole i pobjegla. Šteta, da se ranije reagiralo, mogla je možda biti spašena, baš tužno - kazuje nam ravnateljica.

image
Privatni album

Podsjetimo, ravnateljstvo škole je prije nekoliko dana pokušalo obavijestiti sve relevantne gradske službe o njenoj pojavi u blizini ove obrazovne ustanove. Međutim, nitko nije reagirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 21:31