StoryEditorOCM
SplitRAT NA BAČVICAMA

Kuća splitskog gradskog vijećnika zasuta jajima, on tvrdi da zna tko je počinitelj: Dajem vremena policiji da uvede red. U suprotnom, uvest ću ga ja!

Piše D.B.
8. svibnja 2020. - 09:37
Ante Zoričić: Poznati intelektualac i ljubitelj fotografije Ivan Zaninović došao je slikati kuću u 07:40, a u 7:45 pridružio mu se još poznatiji splitski intelektualac brat Marin.Ante Zoričić i Hanza Media

Verbalnom ratu između splitskog gradskog vijećnika Ante Zoričića i predsjednika Gradskog kotara Bačvice Tomislava Zaninovića ne vidi se kraja, ali sad su počela izvlačiti i druga borbena sredstva. O njihovim čuvenim sukobima i Facebook šaketanjima pisali smo u više navrata, ali sinoćnja epizoda, nazovimo je 'Bacanje jaja po vijećnikovoj kući', nadmašila je sve prijašnje.

Ne, nije u pitanju nikakva ideologija oko koje su se posvađali lokalni političari. Dapače, obojica su nekad pripadala istoj stranci - HDZ-u, a njihovo političko vrludanje nakon toga teško je i upratiti.

U pozadini je bitka za prostor na Bačvicama, kvartu gdje Zoričić živi i u kojem je Zaninović živio dok nije dobio POS-ov stan na Kili. Sportski centar Baterije oko kojega se spore Zoričić i Zaninović j...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:47