StoryEditorOCM
SplitTko se ovome nadao?

Kerumov vijećnik podržao Maju Đerek: ‘Nadam se da će Puljak stati na njenu stranu, Ivošević se vodi osobnim interesom‘

Piše G. R.
27. srpnja 2023. - 12:51

Pročelnica Upravnog odjela za gradsku imovinu Maja Đerek danas je najavila prijedlog da se korisnici kadrovskih stanova isele iz postojećih kvadrata, dok je gradonačelnik Ivica Puljak to demantirao. U neslaganju na ovu temu, oporbeni vijećnik HGS-a Igor Stanišić dao je punu podršku pročelnici. 

- Dajem punu podršku gospođi Maji Đerek u izradi novog pravilnika i odluke o davanju stanova u najam. Nadam se da će i gradonačelnik Puljak između Maje Đerek i osobnog interesa dogradonačelnika Ivoševića, stati na stranu gospođe Đerek. Bez obzira na opstrukcije od strane svojih nadređenih zbog njihovih osobnih interesa i međusobnih odnosa, nadam se da će pročelnica ustrajati na izradi pravednije odluke.

Skrivanje gradonačelnika Puljka iza zdravstvenih stručnjaka zbog kojih ne želi mijenjati pravilnik ne može promijeniti činjenicu da se na taj način štiti i glumac koji s primanjima od 11 000 kuna plaća mizernu naknadu Gradu od 330 kuna. Podržavam to da se ostavi iznimka da vrhunski liječnici mogu dobiti kadrovski stan, ali samo oni! - poručio je Stanišić. 

Đerek kontra Puljka! Traži da se kadrovski stanovi dodijele socijali, u jednom je i Ivoševićev otac: Ostajem pri svome!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 01:14