StoryEditorOCM
Splitsve moraju sami

Iz kotara Bačvice osuli paljbu po gradskoj upravi: ‘Bojkotiraju nas i sve podređuju interesu privatnog kapitala!‘

Piše Split SD
30. prosinca 2023. - 16:04

Stanovnici Gradskog kotara Bačvice shvatili su da neće biti ničega dok sami "ne zavrnu rukave" jer kako stoji u objavi na Facebook stranici "Bačvice u srcu", gradska vlast ih uporno bojkotira. 

- Nije im bilo dosta što su već gotov kotarski projekt dječjeg igrališta u Spinčićevoj ulici, koji je čak prošao na natječaju koji su oni raspisali, na kraju podredili interesu privatnog kapitala - stoji u opisu uz objavu.

image

Bivša Šumica

Facebook/bačvice U Srcu/

Iz kotarskih sredstava pokušavaju, kako kažu, probiti blokadu od strane Puljkove i Ivoševićeve gradske vlasti pa rade koliko god mogu s onim što imaju. Postavili su dva nova rukohvata u parku pored bivše Šumice, na križanju Viške i Gupčeve napravili su osam rampi za osobe s invaliditetom, a u Gupčevoj ulici u tijeku je frezanje asfaltbetonske površine kolnika i obnavljanje postojećeg asfaltbetonskog kolnika. 

image

Viška ulica

Facebook/bačvice U Srcu/

Jedna od stanovnica Bačvica u komentarima se zapitala što se dogodilo sa spomenutom Spinčićevom ulicom u kojoj su trebali dobiti podzemne kontejnere i dječje igralište. Građanki je u komentarima odgovorio admin stranice "Bačvice u srcu".

- Puljak i Ivošević su odlučili taj mali dio gradske parcele na kojem je trebalo biti izgrađeno dječje igralište prodati privatnom investitoru kojemu je cilj tu investirati u novu stambenu zonu - stoji u odgovoru. 

image

Gupčeva ulica

Facebook/bačvice U Srcu/
image

Križanje Viške i Gupčeve

Facebook/bačvice U Srcu/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 13:29