StoryEditorOCM
SplitNIJE PRVI PUT

Ivošević prijavio policiji komentatora na Facebooku zbog diskriminacije: ‘Debilu jedan četnički, treba tebe...‘

Piše Split SD
3. srpnja 2023. - 17:51

Zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević na svom je Facebooku objavio je komentar jednog korisnika ove društvene mreže zbog kojeg ga je prijavio policiji zbog diskriminacije.

- Majku ti tvoju tebi i dvosmjernoj traci. Uru vrimena vozim debilu jedan četnički. Treba tebe dobro polomiti - napisano je u spornom komentaru na ovoj društvenoj mreži.

Evo što je Ivošević napisao na svom Facebooku:

- Kada u javnom prostoru gotovo u potpunosti izostane reakcija političkih dionika (čast iznimkama) na napad na službenu osobu onda je ovo očekivani nastavak događaja.

Za razliku od političara, službenici MUP-a znaju da ovakve stvari nisu prihvatljive i svoj posao obavljaju profesionalno na čemu im zahvaljujem.

Nastavit ćemo i dalje postupati po zakonu i u javnom interesu ma koliko duhova to uzburkalo.

Hvala svima vama neznanima na svakoj lipoj riči koju uputite na ulici radi čega su ovakve uvrede i prijetnje statistička greška u obavljanju našeg posla.

P.s. nije prvi put da se dotična osoba koristi ovakvim uvredama, ali je prvi put da je istima dodala i malo prijetnji. S obzirom na ustrajnost u počinjenju prekršaja ovaj put je prijavljen na temelju čl. 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 12:18