StoryEditorOCM
Splitza ne povjerovati

Splićani kojima su kasnile važne pošiljke dodatno su ispalili kad smo im dostavili odgovor HP-a: ‘Nisu pronađene...‘

Piše Mia Uzinić
20. veljače 2024. - 15:28

Dobili smo odgovor Hrvatske pošte o razlozima kašnjenja poziva na ročišta koje su nam prijavile dvije čitateljice. Iz odgovora smo uspjeli saznati jedno veliko - ništa. 

Uputili smo upit pošti tražeći neko objašnjenje. Naime, dvije naše čitateljice dobile su pozive na ročišta, ali tek nakon što su ta ročišta završena. Nakon objave članka, javilo nam se još nekoliko nezadovoljnih čitatelja.

Hrvatska pošta uručila Splićankama poziv na ročište; kad su ga otvorile - ‘zinile‘ su: ‘Ovo je nenormalno!‘

Nakon što smo pošti otkrili jednu od adresa koju smo imali, jer drugu adresu nam čitateljica nije dala radi zaštite privatnosti, pošta nam je ponudila sljedeći odgovor:

image
Shutterstock

- Dostava u spomenutoj ulici odvija se u propisanim rokovima i bez poteškoća. Pregledan je i poštarov stol te nisu pronađene pošiljke kod kojih je prekoračen rok uručenja - stoji u njihovom odgovoru.

Odgovor smo proslijedili čitateljicama, koje su postale još ogorčenije te još jednom ponovile da su radi greške Hrvatske pošte propustile ročišta. Prva čitateljica propustila je medicinsko vještačenje, a druga je trebala biti svjedok na suđenju. Nakon što smo previše puta pisali o propustima pošte, čini se da se stanje i dalje ne popravlja. 

Pozvali su korisnice da im se s brojevima pošiljki obrate na  broj 072 303 304, putem e-maila kontakt.szk@posta.hr ili putem online obrasca https://obrasci.posta.hr/kontakt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:30