StoryEditorOCM
Split‘TKO VODI GRAD?‘

HDZ-ovac opleo po vlasti: ‘Puljak će u Australiji govoriti Aboridžinima kako je HDZ babaroga, Ivošević editira videa...‘

Piše Split SD
6. listopada 2023. - 23:11

Toni Piplica (HDZ), predsjednik kotara Mejaši na svom se Facebooku oglasio o gradonačelniku Ivici Puljku i Bojanu Ivoševiću.

- Nova uzrečica ‘Dabogda ti Puljak doveo renesansu u grad‘ je sve izglednija, nažalost. Dok nam se najviši gradski dužnosnik Ivica Puljak nakon Amerike danas (opet) javlja iz Zagreba pripremajući platformu za europske i parlamentarne izbore, njegov je zamjenik već tri dana u medijskom ratu s bivšom pročelnicom Majom Đerek.

Nema ništa loše u tome, zar ne? I to je politika zar ne? E, pa nije. Dva navedena gradska dužnosnika trebala bi se primarno baviti splitskim problemima, a ne smišljanjem PR doskočica u kojima je neizostavan faktor Hrvatska demokratska zajednica i sastavljanjem ne baš duhovitih video montaža u svrhu difamacije bivše pročelnice Đerek.

image
Screenshot Facebook

Dojma sam da ih ne brine previše Small Mall ekipa koja dva tjedna burgija po Manušu zanemarujući bilo kakav životni standard naših ljudi koji danima ukazuju na probleme koje su im investitori donijeli u dvorište.

Postavlja se pitanje, ako gradonačelnik Puljak opet nije na radnom mjestu dok zamjenik Ivošević editira video podvale na mobitelu, a drugi zamjenik Kuzmanić je standardno već godinu dana ispod radara, tko nam vodi grad?

image
Saša Burić/Cropix

Najbolje bi bilo do kraja mandata sve prepustiti ljubaznoj portirki u prizemlju Banovine. Ona je barem na radnom mjestu i radi svoj posao. A naš gradonačelnik?

On će uskoro opet odlepršati u Australiju i govoriti Aboridžinima da je HDZ babaroga. Stave li srce na neku od objava, možda koji završi u nadzornom odboru - naveo je Piplica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 16:03