StoryEditor
Splitajme onom koga uvate

Ekipi s Trstenika, na čelu s Damirom Barbirom, dozlogrdilo: Sve koje uhvatimo da iskrcavaju šutu stavit ćemo na stup srama! Neka se bar crvene

Piše Milena Budimir
18. kolovoza 2021. - 15:58

Ekipa s Trstenika, okupljena oko Gradskog kotara i predvođena predsjednikom GK Damirom Barbirom, odlučila je sama poduzeti nešto u pogledu ilegalnog iskrcavanja građevinske šute po svojem kvartu.

– Nakon što smo više puta prijavljivali institucijama ilegalno iskrcavanje šute na području Trstenika, a s obzirom na to da nemamo povratne informacije da je išta poduzeto u vezi s tim problemom, preuzet ćemo inicijativu. Svaku ćemo prijavu, svaku registracijsku oznaku, svako vozilo, svakog čovjeka za kojeg skupimo dokaze objaviti javno, na stup srama! Ako institucije ne funkcioniraju, neka se barem ta osoba crveni pred svojom obitelji, susjedima i prijateljima – kazao nam je Barbir.

Tako su prije nekoliko večeri uspjeli fotografirati "gospodina" koji je iz svoje Toyote iskrcao punu prikolicu šute na zemljano parkiralište Ulice Dinka Šimunovića, sa sjeverne strane.

– Sve ćemo informacije proslijediti i komunalnom redaru. Ovako provodimo generalnu prevenciju prema potencijalnim budućim počiniteljima – kaže predsjednik GK-a Trstenik, poručujući još jednom svima kako reda mora biti.

image
Iskrcavanje šute pod okriljem mraka
Citatelj
item - id = 1120946
related id = 0 -> 1137058
related id = 1 -> 1132688
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 17:50