StoryEditorOCM
Splitposo, kuća...

Direktor ‘Vodovoda i kanalizacije‘ uveo stroge preventivne mjere: Svaki dan nakon odrađenog posla 310 radnika mora u kućnu izolaciju!

17. ožujka 2020. - 18:56
Tomislav Šuta: Nije bilo nikakvih negativnih reakcija na spomenutu odluku od strane radnika, valjda su i oni sami svjesni da je kontrola u ovoj djelatnosti itekako bitnaTom Dubravec/HANZA MEDIA

Tristotinjak djelatnika komunalne tvrtke "Vodovod i kanalizacija" koji rade u službama vodoopskrbe, odvodnje, obrade vode i održavanja, svaki dan nakon odrađenog posla mora u kućnu izolaciju.

Ovakvu odluku donio je jučer direktor Tomislav Šuta, kako bi se unutar poduzeća smanjila mogućnost infekcije koronavirusom, te kako bi "Društvo nesmetano moglo obavljati svoje djelatnosti". Pritom se, naravno, u obzir uzela i delikatnost posla kojeg trenutačno obavljaju djelatnici spomenutih službi, pogotovo oni u odjelima vodoopskrbe i obrade vode.

- Tih 310 zaposlenika raspoređeno je po službama u četiri grada i devet općina, u čijem je VIK suvlasništvu. Dakle, Odlukom o radnoj obvezi i kućnoj izolaciji propisano im je da van radnog vremena budu isključivo u svojim domovima, odnosno da i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:17