StoryEditorOCM
Split´NOVI SMJER´

Andrija Čaljkušić komentirao kandidaturu za predsjednika splitskog ogranka stranke: Potreban nam je HDZ s emocijom, stranka koja okuplja, a ne isključuje

Piše Split SD
28. studenog 2022. - 23:33

Vrijeme je za novi smjer! Smjer zajedništva i uključivosti. Novi smjer bit će temelj autentičnih stranačkih politika koje ćemo kreirati zajedno - poručio je na svom Facebook profilu HDZ-ov Andrija Čaljkušić, operativni voditelj splitske "Čistoće" i bivši predsjednik Gradskog kotara Spinut ističući kandidaturu za predsjednika stranke.

Obraćajući se stranačkim kolegama kazao je i kako su mnogi među njima zazivali promjenu načina upravljanja i uvažavanja svakog člana ponaosob, ističući kako će s njim i njegovim suradnicima upravo to i dobiti.

-Kao prvi među jednakima, uvijek ću stati u obranu vašeg prava na mišljenje i stav. Zajedno s Danijelom, Ivanom i Dujom želim okupiti sve do posljednjeg člana kako bi zajedno utkali novi smjer i stvorili pobjednički HDZ Split. Naša stranka zaslužuje odlučno i pravedno vodstvo, predsjednika koji će biti strpljiv i pun razumijevanja za svakog od vas.

 

image


Andrija Čaljkusić

Duje Klarić/Cropix

 

Posjedujemo ogroman kadrovski potencijal kojeg samo zajedno možemo probuditi. Imamo vrijedne i marljive ljude koji zaslužuju priliku, ljude čije vrline treba poticati. Kako bi to postigli, potreban nam je HDZ s emocijom, stranka koja okuplja, a ne isključuje.

Vjerujem u vaš izbor, vjerujem u nas -- naglasio je Čaljkušić, uz čestitke svim kandidatima koji su istaknuli svoje kandidature i ponudili svoje vrijeme i znanje za izgradnju splitskog HDZ-a.

 

image

 Uz Andriju Čaljkušića su Ivana Zelic Relata, Duje Sučić i Danijela Ćukušic.

Duje Klarić/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2023 11:44