StoryEditorOCM
SplitOTVORENO

Split u očima turista. Evo koja mjesta preporučuju, ali i što kažu da nipošto ne biste trebali napraviti...

Piše M. U.
15. rujna 2024. - 18:05

Na TikTok-u su Nizozemci podijelili svoja iskustva s puta. Svojim pratiteljima su kazali što svakako moraju učiniti kada budu u Splitu i Dalmaciji, što nikako ne bi trebali raditi te preporučili omiljene restorane i klubove. 

Tako navode da u Splitu svakako treba biciklom otići na Marjan, odmarati se na Kašunima, otići trajektom do Brača i Hvara, posjetiti trgovine, otići na zipline, posjetiti slapove Krke i otići na rafting. 

Savjetovali su budućim posjetiteljima da nipošto ne bi trebali hodati u kupačem kostimu kada nisu na plaži te da bi svakako trebali sa sobom imati i novac u gotovini jer ne primaju sva mjesta kreditnu karticu. Dodali su i da nipošto ne treba očekivati mirne noći u centru grada te da ne smiju propustiti isprobati hrvatska vina. 

Od restorana su preporučili Portofino, Bookeriju, Konobu Fetivi, Zinfandel, Villu Spizu, Fifu i Dvor. Za noćni izlazak Nizozemci su savjetovali Central, Academiu, Fabrique, Vanillu, Bačvice beach i partije na brodu. 

@kroatiehetland.nl Tips for Split Croatia! Things to do, restaurants, nightlife, clubs and party! ❤️🇭🇷 #croatia #travel #split #splitcroatia #fyp #holidaytiktok #kroatië #foryoupage #hvar ♬ original sound - MashBit
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 18:05