StoryEditor

Krenuo HBO-ov Cinemax

Piše PSD.
8. travnja 2009. - 12:56

Cinemax, specijalizirani filmski program, dio HBO-a Srednje Europe, 1. travnja počeo je emitirati u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori te tako postao dostupan gledateljima u devet zemalja Srednje i Istočne Europe. Svi će programi biti emitirani s lokaliziranim prijevodom.

Cinemax ima četiri filmska ciklusa, a to su: Moderni klasici, petkom od 20.00 sati (ovaj se filmski ciklus sastoji od filmskih klasika iz moderne ere, snimljenih nakon 1960. godine); Mad Max, petkom s početkom između 23.00 i 00.00 (Mad Max donosi kultne i šokantne trash filmove, napete trilere, ZF filmove, filmove strave i borilačke filmove); Premijera subotom, u 20.00 sati (u sklopu premijere subotom bit će prikazan najbolji aktualni film tjedna); Svjetska kinematografija, nedjeljom s početkom u 20.00 sati (Svjetska kinematografija uključuje najnovije nezavisne filmove, europske filmove i filmove koji su bili nagrađivani na najprestižnijim svjetskim filmskim festivalima).

Cinemax će prikazivati i posebne, ad-hoc filmske pakete "Izbor tjedna" i "Izbor mjeseca". Ljubitelji filma se na Cinemax mogu pretplatiti kod svojih kabelskih, satelitskih i IPTV operatera, a postojeći HBO pretplatnici sada će, uz HBO, HBO Comedy i HBO Digital, moći upotpuniti svoj HBO paket i Cinemaxom, i to po privilegiranoj cijeni pretplate.

charlie

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2021 17:44